Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Mladík se vloupal do novinového stánku

Krátce po činu byl mladík zadržen policisty. 

Do novinového stánku ve Frenštátě pod Radhoštěm se v úterý 8. prosince ve večerních hodinách vloupal osmnáctiletý mladík z Frenštátska. Mladík si ve stánku do připraveného igelitového pytle vložil zboží v hodnotě přes sedm tisíc korun. Při svém počínání byl však vyrušen přicházející prodavačkou a z místa činu utekl. Na místě zanechal igelitový pytel i s odcizeným zbožím. Během krátké doby byl pachatel  činu policisty vypátrán a zadržen. Mladík byl následně obviněn z trestných činů krádeže a poškozování cizí věci. Nyní mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Stalo se …


Řidič nadýchal přes 3 promile

Z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelý třiapadesátiletý muž z Kopřivnicka. Podezřelý muž řídil ve středu 9. prosince v odpoledních hodinách v Ženklavě vozidlo Renault Clio po předchozím požití alkoholických nápojů. Kopřivničtí policisté u něj naměřili hodnotu 3,32 promile alkoholu v dechu. Opakovaná dechová zkouška byla s výsledkem 3,12 promile alkoholu. Muž vozidlo řídil od místní restaurace ve směru na Veřovice.


Vloupání do řeznictví

Před časem se vloupal neznámý pachatel do prodejny řeznictví v Kopřivnici na ulici Javorová. Pachatel z mrazícího pultu a lednice odcizil masné výrobky. Jednalo se například o vepřové a hovězí maso. Z regálu prodejny odcizil také cukrovinky, salámy a další věci. Pachatel si také odnesl finanční hotovost ze dvou pokladen. Celková škoda odcizením a poškozením přesáhla částku 30 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem