Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Mladík opakovaně kradl v prodejně

České Budějovice - Krádež v prodejně potravin. 

Policisté z obvodního oddělení České Budějovice – město včera odpoledne zadrželi 28letého mladíka, který kradl v jedné z místních prodejen. Ten v podvečer z regálu odcizil dvě láhve alkoholu a poté je chtěl pronést přes pokladnu. Za ní ho zadržel pracovník ochranky a vyrozuměl strážce pořádku. Policisté ho převezli na oddělení, kde mu předali sdělení podezření ze spáchání přečinu Krádež, neboť se skutku dopustil v posledních třech letech trestán.

Mladík byl po provedení uvedené dokumentace propuštěn a za pár minut se opět vrátil do prodejny a opět kradl stejný sortiment. I tomto případě ho zadržel pracovník bezpečnostní agentury a znovu vyrozuměl policisty na lince tísňového volání.

Mladík byl policisty zadržen, převezen na služebnu, kde si vyslechl podezření ze spáchání stejného přečinu a následně ho eskortovali do policejní cely. Zítra bude spisový materiál i se zmíněným mužem převezen na okresní státní zastupitelství a k okresnímu soudci, kdy je případ veden formou zkráceného přípravného řízení se zadržením.

por. Bc. Milan Bajcura, krpc.pio@pcr.cz

29. listopadu 2021

vytisknout  e-mailem