Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Mladík odcizil ženě kabelku

ÚSTÍ NAD LABEM - Mladík strhnul ženě kabelku z ramene a utekl. 

Krásnobřezenští policisté objasnili případ krádeže na osobě, kdy 23letý mladík v ulici Dr. Horákové využil nestřeženého okamžiku a 53letého ženě z ramene strhl kabelku s finanční hotovostí, doklady, kosmetikou  a mobilním telefonem. Mladík je podezřelý z trestného činu Krádeže a Neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Krádež telefonního automatu
Dosud neznámý zloděj v průběhu dvou dnou v Krásném Březně v ulici Přikopy odcizil telefonní automat. Způsobená škoda se pohybuje kolem 20 tisíc korun.

Vloupání do sklepů
Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci z 2.-3.1. v ulici Na Spálence vloupal do sklepních prostor. V těchto prostorách vnikl následně do čtyř sklepních kójí a odcizil řetězovou pilu, nářadí a další drobnosti. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 16 tisíc korun.

Vloupání do vozidla
Střekovští policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci v ulici Tolstého vloupal do osobního vozidla Š-Octavia. Z tohoto vozidla následně odcizil batoh s tenisovou raketou a sportovní oblečení. Majiteli tak vznikla škoda kolem 7 tisíc korun.

Kradla jako straka
Všebořičtí policisté ukončili ve zkráceném přípravném řízení případ 19leté dívky, která se v minimálně šesti případech dopustila krádeží krádeží v hypermarketu ve Všebořicích a v Trmicích. Na prodejní ploše si vždy do tašky uschovala převážně drogerii a bez zaplacení prošla přes poklady. Částka na odcizeném zboží se pohybuje kolem 12 tisíc korun.
 

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 4.1.2011

vytisknout  e-mailem