Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Mladík odcizil notebook

Nový Jičín - Ze stanu na zahradě odcizil notebook a další zprávy. 


Osmnáctiletý mladík ze Studénky čelí  podezření ze spáchání přečinu krádeže. Podezřelý  měl v noci na 4. července letošního roku z nezajištěného stanu na volně přístupném prostranství ve Studénce odcizit  notebook ACER Aspire s černou kabelou a myší. Způsobena škoda  odcizením činila šest tisíc korun. V těchto dnech byl jako  pachatel skutku  zjištěn místní mladík, kterého policisté  prošetřují i v souvislosti s dalším  případem, tentokrát z krádeže tržby v jedné restauraci ve Studénce. Odcizený notebook byl u mladíka zajištěn a následně bude vrácen jeho  majiteli.
 

Stalo se ...
 

Nebezpečné pronásledování
 
Příborští  policisté prošetřují okolnosti případu přečinu nebezpečného pronásledování, kterého se dopustil doposud neznámý pachatel. Ten v době od května do současnosti poškozené telefonuje a zasílá SMS  zprávy obsahující vulgární a urážlivé výrazy, přičemž poškozené vyhrožuje zabitím, z důvodu údajného  poměru mezi ní a přítelem pachatelky. Uvedené jednání u poškozené vzbudilo důvodnou obavu o její život nebo zdraví  a věc oznámila na  policii.
 

Krádež  kol z vozidla
 
V noci na  7. července odcizil neznámý pachatel  ze zaparkovaného vozidla  Seat Toledo kompletní čtyři kola. Ke krádeži došlo v  jednom  bazaru v Bílovci na Novojičínsku. Pachatel nejdříve překonal oplocení  pozemku, následně vnikl do vozidla a z něj vyndal  zvedák. Ten použil při demontování a odcizení 4 kusů kompletních  hliníkových kol značky Seat 15" s pneumatikami Bridgestone o rozměrech 195/50 x 15. Způsobená škoda odcizením činila 15 tisíc korun a poškozením za dalších 10 tisíc korun. Pachatel  se  dopustil přečinu krádeže a poškození cizí věci.
 

vytisknout  e-mailem