Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Mistrovství UNITOP ČR v ledním hokeji

Praha venkov – VÝCHOD – Krajské ředitelství policie Středočeského kraje získalo stříbrnou medaili. 

Již tradičně se i letos ve dnech 27. – 29. listopadu sešlo deset týmů zastupujících jednotlivá krajská ředitelství policie, aby se na Mistrovství UNITOP ČR utkaly v ledním hokeji. Veškeré zápasy se odehrály na ledě v Chomutově.  Nechyběl zde ani tým Krajského ředitelství policie Středočeského kraje, který se v loňském roce, jako outsider, umístil na třetím místě. O sestavu týmu a výběr hráčů se opět postarali npor. Ing. Bc. Petr Obdržálek s kpt. Jiřím Pacovským.  

Po rozdělení týmů do dvou základních skupin si policisté ze Středočeského kraje během zápasů s Krajským ředitelstvím policie hlavního města Prahy, Jihočeského, Olomouckého a Moravskoslezského kraje šli za svým cílem a ani v jednom zápase neprohráli. V zaslouženém postupu do semifinále bez jediné prohry na ně čekali soupeři z Plzeňského kraje, které také porazili.

První prohrou celého mistrovství byl pro policisty ze středních Čech finálový zápas s kolegy, kteří zastupovali Královéhradecký a Pardubický kraj. Dynamické nasazení, útok, skvělá obrana, přihrávky, ale hlavně chuť a radost z hokeje hráčům Krajského ředitelství policie Středočeského kraje ve výsledku přineslo skvělé umístění na 2. místě.

Na finálový zápas přijel své hokejisty podpořit ředitel Krajského ředitelství policie Středočeského kraje, pan brig. gen. JUDr. Václav Kučera MBA.

V rámci hokejového mistrovství proběhla v Chomutově také dražba speciálně vyrobené edice puků, kdy výtěžek z prodeje byl věnován na Nadaci policistů a hasičů.

por. Mgr. Eva Hašlová
tisková mluvčí PČR Praha venkov – Východ
5.12. 2018     

Odkazy do noveho okna

UNITOP ČR 1

UNITOP ČR 1 

Detailní náhled

UNITOP ČR 2

UNITOP ČR 2 

Detailní náhled

UNITOP ČR  4

UNITOP ČR 4 

Detailní náhled

UNITOP ČR 4

UNITOP ČR 4 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem