Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Místo práce řádil s vysokozdvižným vozíkem

ZLÍNSKO: Skončil v rukou policistů. 

V úterý krátce před půlnocí řádil dvaatřicetiletý muž na noční směně s vysokozdvižným vozíkem, se kterým ani svou pracovní činnost nevykonává.  S vysokozdvižným vozíkem jezdil v prostoru haly  v Napajedlech, nacházející se v průmyslovém areálu. Při agresivní jízdě narazil do kanystru velikosti 900 litrů, který vozíkem prorazil. Olejová tekutina se z něj vylila a poté ji muž rozjezdil po podlaze haly. Na toto nevhodné chování jej upozornil jeden z vedoucích pracovníků. Vyzval muže, aby svého jednání zanechal, což však neučinil a reagoval na výzvu agresivně. Verbálně vedoucího pracovníka napadl, nadával mu a vyhrožoval újmou na zdraví. Ve vzteku dokonce udeřil svou rukou do betonového sloupu, přičemž si ji zlomil.

Další z vedoucích pracovníků přivolal policisty. Po příjezdu na místo policejní hlídka muže zajistila, neboť zde byla důvodná obava, že ve svém protiprávním jednání bude pokračovat. Poté muž skončil v krajské nemocnici, kde byl ošetřen. Nakonec skončil v léčebně v Kroměříži.

Případ je nadále v šetření policistů. Na základě laboratorních výsledků krve, zda muž při činu byl pod vlivem alkoholu nebo jiných návykových látek, bude rozhodnuto o právní kvalifikaci.

29. března 2017, por. Mgr. Lucie Javoříková

vytisknout  e-mailem