Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Místo pochutin mu šlo o peníze

Do cukrárny nešel mlsat, ale krást. Teď mu za to hrozí až dva roky vězení. Poznáváte nenechavce? 

Přibližně od poloviny prosince loňského roku prošetřují policisté z místního oddělení Malá Strana případ vloupání. K tomuto protiprávnímu jednání si zatím neznámý pachatel vybral prostory cukrárny v ulici Gogolova v Praze 1.

Do tohoto objektu se nenechavec vloupal nedlouho před půlnocí jedenáctého prosince. Z provozovny pak ve spěchu odcizil pro jistotu rovnou celou pokladnu, zřejmě s vizí, že peníze z kasy dostane až posléze.

V tomto směru musel být hledaný muž poměrně zklamaný, neboť podle poškozených měla pokladna obsahovat „pouze“ přibližně tisícikorunovou hotovost. Nicméně i tak vznikla krádeží škoda ve výši jedenáct tisíc korun.

Prošetřováním navíc policisté zjistili, že hledaný s největší pravděpodobností v cukrárně nekradl poprvé. Podobný případ totiž muži zákona evidují a prošetřují již od druhého listopadu.

S ohledem na skutečnost, že se dotyčného nepodařilo do této doby ztotožnit a vypátrat, prosíme nyní o pomoc širokou veřejnost.

Pokud tedy muže na záběru bezpečnostní kamery poznáváte, znáte jeho totožnost, případně místo jeho pobytu či pohybu, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158.

por. Mgr. Tomáš Hulan 9. 1. 2019

Odkazy do noveho okna

1 hledaný muž (1)

1 hledaný muž (1) 

Detailní náhled

2 hledaný muž (2)

2 hledaný muž (2) 

Detailní náhled

3 hledaný muž (3)

3 hledaný muž (3) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem