Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Místo májového polibku pod třešní dal družce výprask

NÁCHODSKO – Agresivní mladík skončil až na záchytce 

násilí.jpg
Honičkou po parku a přiložením pout skončil první májový den pro 25letého muže z Broumova, který prováděl bojové rozdílení v hostinci poblíž nádraží v Hronově. Místo romantického polibku pod rozkvetlou třešní své družce věnoval jen rány.
 
Přemíra konzumace alkoholu poslední dubnové noci na tzv. čarodějnice v něm zřejmě probudila démony a muž řádil jak smyslu zbavený. Svoji přítelkyni urážel a napadal, k tomu ničil vybavení hostince. To už bylo v časných hodinách prvního máje, a protože se nechtěl uklidnit, obsluha na něj přivolala policii. Při výzvě k prokázání totožnosti a podání vysvětlení před policejní hlídkou zcela nehrdinně utekl do přilehlého parčíku, kde ho hravě vyčenichal služební pes.
 
Policisté, kteří  byli nuceni použít donucovací prostředky ho odvezli s sebou na policejní oddělení v Hronově. Odtud pak po provedení dechové zkoušky s naměřenou hodnotou 1,3 promile putoval negentlemanský mládenec na protilakoholní záchytnou stanici do Hradce Králové.
 
Oslavy čarodějné noci roku 2012 jej tak přijdou poměrně draho, kromě všech výdajů za pobyt na záchytce a policejní dopravu, bude muset hradit škodu v hostinci a hrozí mu trestní stíhání za přečiny poškozování cizí věci a výtržnictví s možným až ročním trestem odnětí svobody nebo peněžitou pokutou.
 
por. Mgr. Eva Prachařová
2. 5. 2012 v 12.15 hodin

vytisknout  e-mailem