Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Mimořádná událost aneb Bezpečně na silnicích

MĚLNICKO - Výstava 23.9. otevřena pro veřejnost. 

Tým prevence kriminality města Kralupy nad Vltavou Vás zve 23. 9. od 14:00 do 17:00 hodin do malého sálu Kulturního domu Vltava v Kralupech nad Vltavou . Od 12. září zde probíhá první  sociálně preventivní projekt pro školy pod názvem  Mimořádná událost aneb bezpečně na silnicích.

Přijďte zažít, co prožívají Vaše děti!pozvánka veřejnost.jpg

Výstavy se dopoledne každý den od 12. září účastní děti čtvrtého  ročníku nejen místních základních škol, ale i škol z okolí.  Program je pro ně jakýmsi naladěním a úvodem do problematiky dopravní výchovy. Na žáky čekají modelové situace, nácvik simulace tísňového volání, bezpečnostní desatero, nácvik využívání ochranných pomůcek, správné přecházení. Dostatek prostoru je i na využití interaktivních výukových prvků v herní zóně s dopravními značkami a kvízy.

Volba tématu není náhodná. Počet nehod a úrazů v souvislosti s nerespektováním rizik v silničním provozu v nichž figurují děti, hovoří jasně.

Jde o vyvrcholení dlouhodobé spolupráce týmu prevence kriminality města Kralupy nad Vltavou, Krajského ředitelství policie Středočeského kraje, Městské policie Kralupy nad Vltavou a Kulturního domu Vltava, který zacílil na bezpečnost v dopravě.

Přijďte mezi nás! Na setkání s Vámi se těší preventistky Policie ČR, městské policie a města Kralupy nad Vltavou.


 

por. Mgr. Markéta Johnová 
19.9.2022

Odkazy do noveho okna

pozvánka

pozvánka 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem