Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Milionová krádež v hotelu

VSETÍNSKO: Z pokoje hotelu ve Vsetíně zmizela zbraň, peníze a šperky za necelý milion korun. 

Jedenašedesátiletý muž z Jesenicka přijel v pondělí odpoledne do Vsetína a ubytoval se v hotelu v centru města. Kolem čtvrté hodiny odpoledne z pokoje odešel a vrátil se pár minut po páté hodině odpoledne. Po návratu zjistil, že mu z uzamčeného pokoje někdo odcizil cestovní tašku se zlatými a stříbrnými šperky, jednalo se o čtrnáctikarátové zlato v podobě prstenů, řetízků, náramků na ruku, náušnic a přívěsků na řetízky. Pachatel dále z pokoje muži odcizil pistoli, několikatisícovou finanční hotovost, videokameru, osobní věci a doklady. Jak neznámý pachatel do pokoje vnikl, zatím nevíme, protože dveře nebyly nijak poškozeny. Muži z Jesenicka a firmě z Brna vznikla krádeží škoda za bezmála 1 milion korun. Jedenašedesátiletý muž měl u sebe velké množství šperků z důvodu, že se jedná o prodejce, který nabízí šperky do různých prodej zlatnictví po České republice.
 
Muž podezřelý z krádeže je zachycený na záznamu z bezpečnostních kamer z recepce hotelu. Kdo by muže na fotografiích, které jsme pořídili z kamerových záznamů, poznal, případně by měl informace k pohybu muže v okolí hotelu Vsacan nebo v ulicích Vsetína, ať kontaktuje linku 158, může tak pomoci tuto závažnou krádež objasnit.  
 
Pachateli hrozí v případě dopadení a prokázání viny za trestné činy krádež, porušování domovní svobody a nedovolené ozbrojování až osmiletý trest odnětí svobody.
 
7. listopadu 2013, por. Mgr. Lenka Javorková
 
 
Odkazy do noveho okna

krádež v hotelu

krádež v hotelu  

Detailní náhled

krádež v hotelu

krádež v hotelu  

Detailní náhled

krádež v hotelu

krádež v hotelu  

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem