Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Mighty Sounds Tábor

Tábor - Opatření policie k uvedené akci. 

Ve dnech 8. až 10. července 2022 proběhne na soukromém pozemku letiště Aeroklubu Tábor U Čápova dvora hudební akce Mighty Sounds 2019. Policie ve spolupráci s pořadateli připravila a zajistí bezpečnostní opatření směřující k zabezpečení veřejného pořádku a bezpečnosti osob a majetku.

Na základě žádosti pořadatele rozhodl Krajský úřad Jihočeského kraje, že na hlavním silničním tahu 1/3 na průjezdu městem Tábor, a to konkrétně v místě mezi obchodním domem Kaufland a příjezdovou komunikací k Čápovu dvoru, bude zřízen dočasný přechod pro chodce. Provoz v těchto místech bude usměrněn ze stávajících čtyř do dvou jízdních pruhů a maximální rychlost zde bude omezena na 50 km za hodinu. Toto opatření potrvá od ranních hodin pátku dne 8. července a ukončeno bude dle konkrétní situace v dopoledních hodinách pondělí dne 11. července 2022. Na těchto místech budou dohlížet pořadatelé akce.

Vzhledem k očekávanému příjezdu velkého množství návštěvníků lze zejména v pátečních odpoledních hodinách, jakož i následně po celý víkend včetně pondělního dopoledne, předpokládat zvýšený provoz s možností tvoření kolon. Policisté i pořadatelé tímto žádají všechny motorizované i pěší návštěvníky akce, stejně jako ostatní projíždějící řidiče, aby provozu v tomto úseku věnovali maximální pozornost, obrnili se trpělivostí a dbali dopravního značení.

Děkujeme.

por. Bc. Lenka Pokorná    ta.pis@pcr.cz

tisková mluvčí a preventistka

7. července 2022

Odkazy do noveho okna

Omezení v Táboře - Mighty Sounds

Omezení v Táboře - Mighty Sounds 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem