Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Mezinárodní policejní turnaj v sálové kopané

KOSTELEC NA HANÉ - Sportovní akce s charitativním podtextem. 

V sobotu 12. října 2019 se ve Sportovní hale Základní školy a mateřské školy Kostelec na Hané uskutečnil II. ročník Mezinárodního policejního turnaje v sálové kopané. Turnaj organizačně zajistili členové Sportovního klubu policie Moravan Prostějov a nad jeho pořádáním převzal záštitu ředitel Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje plukovník Mgr. Tomáš Landsfeld.

Turnaje se zúčastnilo celkem 6 mužstev, včetně mezinárodního zástupce a to družstva s názvem Policie Polsko. Nejúspěšnějším týmem v turnaji se stali hráči Sportovního klubu policie Zlín, kteří obsadili první místo. Na druhém místě skončilo družstvo Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje, na třetím IPA Hranice, čtvrté místo pořádající Sportovní klub policie Moravan Prostějov, páté místo policisté z Polska a šesté obsadili hráči týmu s názvem Hvězdná pěchota.

Předání cen sportovcům se při vyhlašování výsledků ujali hosté, kterými byli ředitel Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje plukovník Tomáš Landsfeld, vedoucí územního odboru Prostějov plukovník Tomáš Adam, primátor Statutárního města Prostějova Mgr. František Jura a starosta města Kostelec na Hané Mgr. František Horák.

Akci se podařilo uspořádat za přispění partnerů, kterými byli Statutární město Prostějov, město Kostelec na Hané a společnosti Mubea, Sezako a VaK Prostějov.

Akce nebyla jen sportovním či společenským setkáním, ale měla i charitativní aspekt. Během celého dne probíhala sbírka pro Nadaci policistů a hasičů, jejíž výtěžek byl po jejím skončení předán řediteli nadace panu PhDr. Vladimíru Šuterovi.

por. Mgr. Lukáš Přikryl

14. října 2019

Odkazy do noveho okna

1 IMG_7465

1 IMG_7465 

Detailní náhled

2 IMG_7467

2 IMG_7467 

Detailní náhled

3 IMG_7475

3 IMG_7475 

Detailní náhled

4 IMG_7555

4 IMG_7555 

Detailní náhled

5 IMG_7631

5 IMG_7631 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem