Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Mezinárodní akce 24-BLUE RAD

KARLOVARSKÝ KRAJ – Policisté se zaměřili na kontroly nádraží, vlakové spoje a železniční tratě. 

Policisté Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje se zapojili do mezinárodní policejní kontrolní akce s názvem „24-BLUE RAD“. Akce proběhla od 20. března do 26. března 2023 nejenom na celém území našeho státu, ale v celé Evropě. Policejní hlídky v Karlovarském kraji se zaměřily především na kontrolu dodržování veřejného pořádku v prostředí železnice, ve vagonech a na nádražích. Kontrolovaly také dodržování zákona a předpisů pro pohyb v železničním prostředí, graffiti, kapesní krádeže, kontrolu přepravy zboží nebo ilegální migraci.
 
V našem kraji akce proběhla ve dnech 21. března a 22. března. Do mezinárodní akce, která trvala 24 hodin, se zapojilo téměř 100 policistů. Ti zkontrolovali přes 400 osob a dále téměř 100 nádraží. Policejní hlídky zkontrolovaly přes 100 osobních vlaků a téměř 10 vlaků nákladních. Policisté se během akce zaměřili také na kontrolu téměř 90 železničních přejezdů. Během policejní bezpečnostní akce policisté řešili 54 přestupků.
 
Mezinárodní bezpečnostní akce 24-BLUE RAD je jednou z největších akcí a významnou měrou napomáhá snižovat kriminalitu na železnicích.
 
por. Mgr. Soňa Podlahová
28. 3. 2023

Odkazy do noveho okna

24-BLUE RAD

24-BLUE RAD 

Detailní náhled

24-BLUE RAD

24-BLUE RAD 

Detailní náhled

24-BLUE RAD

24-BLUE RAD 

Detailní náhled

24-BLUE RAD

24-BLUE RAD 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem