Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Město sobě

PRAHA VENKOV–JIH – Policisté z obvodního oddělení v Jesenici se v průběhu víkendu letošního 3. a 4. září zapojili do vícedenních společenských aktivit pro širokou veřejnost, kterou spolupořádaly komise města, místní spolky, kluby a firmy. 

Do vícedenní akce pod názvem „Město sobě“ se zapojili policisté v sobotu 3. září, a to v rámci programu „Den otevřených dveří“. Účastníci akci měli možnost v době od 10:00 do 12:00 hodin navštívit místní služebnu Policie České republiky, obvodního oddělení Jesenice, při které se seznámili nejen s vybavením a výstrojí, ale i s dopravními prostředky, které jsou policisty využívány ke službě. Mohli se dozvědět i informace, jaká probíhá výkon služby v samotném objektu služebny, ale i mimo ni v terénu. Město sobě 4.
V neděli 4. září se v době od 10:00 do 16:00 hodin zástupci středočeských policistů, a to z personálního oddělení středočeského krajského ředitelství policie a obvodního oddělení v Jesenici, zúčastnili i „Veletrhu volnočasových aktivit“. Na jejich stanovišti získali i informace, za jakých podmínek může být uchazeč, v případě jeho zájmu o policejní službu, přijat do služebního poměru příslušníka Policie České republiky.
Během obou víkendových dnů byly připraveny pro děti a dospělé drobné prezenční předměty a materiály s preventivním obsahem. Přítomní tak byli seznámeni s preventivními projekty, například „Zebra se za tebe nerozhlédne“ nebo „Zabezpečte se!“, na jejichž realizaci se podílejí i středočeští policisté. Setkání s veřejností přeběhla v poklidné a ničím nerušené atmosféře, přičemž zapojením zástupců Policie ČR do zmiňované akce „Město sobě“ je realizován i společný preventivní projekt Města Jesenice a Policie České republiky pod názvem „Bezpečná Jesenice“.

  
por. Bc. Zdeněk Chalupa
komisař oddělení tisku a prevence
5. září 2022

Odkazy do noveho okna

Město sobě úvodní

Město sobě úvodní 

Detailní náhled

Město sobě 1.

Město sobě 1. 

Detailní náhled

Město sobě 2.

Město sobě 2. 

Detailní náhled

Město sobě 3.

Město sobě 3. 

Detailní náhled

Město sobě 5.

Město sobě 5. 

Detailní náhled

Město sobě 6.

Město sobě 6. 

Detailní náhled

Město sobě 7.

Město sobě 7. 

Detailní náhled

Město sobě 4.

Město sobě 4. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem