Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Měřiče na alkohol měly napilno

Hned tři podnapilé řidiče zadrželi v průběhu soboty a neděle policisté na Mladoboleslavsku.  

V sobotu kolem páté odpoledne kontrolovala policejní hlídka ve Vlkavě na silnici od Mladé Boleslavi na Nymburk devětadvacetiletého muže na malém motocyklu Babeta. Při dechové zkoušce mu naměřili 1,64 promile alkoholu. Navíc před necelým týdnem na tohoto muže vydal soud příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody.
 Ještě více podnapilého řidiče zastavili policisté v neděli krátce po půl třetí ráno na silnici mezi Dobrovicí a Kosořicemi. Osmadvacetiletý řidič Fordu Galaxy nadýchal 2,29 promile alkoholu. Policisté podnapilého řidiče dopravili na lékařské vyšetření spojené s odběrem krve, zadrželi mu řidičský průkaz a sdělili mu podezření z ohrožení pod vlivem návykové látky.
 O dvě hodiny později hlídka v Mladé Boleslavi přistihla za volantem BMW sedmadvacetiletého muže. Policisté auto zastavili paradoxně ve Štefánikově ulici přímo před budovou dopravního inspektorátu. Dechová zkouška ukázala hodnotu 1,79 promile alkoholu. Také v tomto případě policisté zadrželi řidičský průkaz a muži sdělili podezření z ohrožení pod vlivem návykové látky.

vytisknout  e-mailem