Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Mělničtí kriminalisté žádají o pomoc

Hledají řidiče, který srazil ženu a z místa ujel 

Dne 19. srpna 2011, chvíli po jedenácté hodině, došlo v Kralupech nad Vltavou, ulice S. K. Neumanna ke střetu mezi motorovým vozidlem a chodcem.
    K dopravní nehodě došlo tak, že dosud neustanovený řidič jel s vozem výše uvedenou ulicí směrem k ulici gen. Klapálka. Přitom nedal přednost sedmasedmdesátileté ženě přecházející po vyznačeném přechodu pro chodce a přední částí svého vozu ženu srazil. Poškozená po střetu zůstala ležet na zemi a řidič pokračoval v jízdě. Při střetu utrpěla žena blíže nezjištěná zranění, se kterými byla následně ošetřena v nemocnici. Nehodu v současné době vyšetřují mělničtí kriminalisté, kteří by touto cestou chtěli požádat veřejnost o pomoc při pátrání po bezohledném řidiči.
   Informace vedoucí k brzkému vyřešení případu mohou mít osoby, které se v době incidentu nacházely v okolí místa nehody. Dle zjištění policistů se jedná o osádku tmavého, pravděpodobně modrého, blíže nezjištěného vozidla. Osádka tohoto vozu poskytla poškozené pomoc a odvezla ženu k nejbližšímu lékaři. Zde však nesetrvala a odjela. Další osobou, která může policistům pomoci, je mladík, který zastavil po nehodě za osádkou výše uvedeného vozu.
    Policisté žádají případné svědky, aby se obrátili se svými informacemi na linku 158, tel. číslo 974 876 101- operační středisko Policie ČR Mělník, nebo na tel. číslo 974 876 710 - OOP Kralupy nad Vltavou.
 
Dne 31. srpna 2011
nprap.Václav Tichý

vytisknout  e-mailem