Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Měli štěstí

VSETÍNSKO: Havárie osobního auta si vyžádala dvě lehká zranění. 

 

Ze zdemolovaného auta při včerejší havárii vyvázli mladíci s lehkými zraněními. Při havárii došlo i k poškození sloupu trakčního vedení.

Děsivě vyhlížející dopravní nehoda se stala včera deset minut po desáté večer. Dva mladíci jeli s vozem Toyota Corolla ze směru od obce Jablůnka ke Vsetínu po staré cestě. V místní části Vsetína Lázky po předjíždění jiného vozidla a zařazování se do svého pruhu dostalo auto na rovném úseku smyk. Auto vyjelo vpravo mimo komunikaci na travnatý povrch, až narazilo do náspu železničního tělesa. Zde pravým bokem narazilo do sloupu trakčního vedení, převrátilo se na střechu a zůstalo ležet na kolejích. Devatenáctiletý řidič ze Vsetínska i jeho osmnáctiletý spolujezdec ze Vsetína utrpěli při havárii lehká zranění.

Při dopravní nehodě byl osobní vůz zdemolován, vzniklá škoda činí osmdesát tisíc korun. Poškozen byl i sloup trakčního vedení a toto poškození si vyžádalo omezení vlakové dopravy na tomto úseku železniční trati. Škoda na železničním zařízení je prozatím odhadována na sto padesát tisíc korun.

Policisté nadále zjišťují okolnosti této dopravní nehody. Policisté provedli u řidiče dechovou zkoušku, která byla negativní.


15. září 2016, por. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

Auto na kolejích (1)

Auto na kolejích (1) 

Detailní náhled

Auto na kolejích (2)

Auto na kolejích (2) 

Detailní náhled

Auto na kolejích (3)

Auto na kolejích (3) 

Detailní náhled

Auto na kolejích (4)

Auto na kolejích (4) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem