Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Měla ten automobil raději koupit

DĚČÍN - O zpronevěře příspěvku, vysokém dluhu na výživném, zubních pastách, čokoládách a další 

Příspěvek na zakoupení motorového vozidla uplatnila na magistrátu města Ústí nad Labem třiačtyřicetiletá žena z Děčína. Ten jí byl vyplacen, a to ve výši devadesát pět tisíc korun. V písemném prohlášení se zavázala, že do šesti měsíců musí doložit potvrzení o koupi, což dodnes neučinila. Ze zpronevěry je nyní obviněna děčínskými kriminalisty. Vzhledem k výši škody by jí mohl hrozit trest odnětí svobody až na tři léta.
 
 
Neplatil na dceru tři roky
 
Úctyhodnou částku šedesát devět tisíc dluží na svou dceru sedmatřicetiletý muž. Peníze k rukám matky nedocházely téměř tři roky. Ze zanedbání povinné výživy byl kvůli tomu obviněn rumburskými kriminalisty. Hrozí mu až dva roky vězení.
 
 
Po sladkém je třeba čistit zuby
 
Ve zkráceném přípravném řízení řeší policisté šestadvacetiletého výtečníka z Varnsdorfu. Ten ve dvou marketech odcizil dvě zubní pasty a třináct čokolád v hodnotě téměř pět set korun. Zřejmě si nelámal hlavu s tím, že byl v posledních třech letech za obdobný skutek trestán. Takto si vykoledoval hrozbu trestu odnětí svobody až na tři roky.
 
 
Pozor v davu!
 
Tlačenice na městských slavnostech v Děčíně využil neznámý lapka. V davu na nádvoří zámku odcizil jedné návštěvnici ze zapnuté kabelky pověšené na rameni peněženku s doklady a sto padesáti korunami. Případem se zabývají místní policisté. Zloději v případě dopadení mohou hrozit až dva roky odnětí svobody.
 
 
 
26. 5. 2010
por. Bc. Vojtěch Haňka
tel.: 974 432 207, 724 156 293
e-mail : pisdc@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem