Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Měděné trubky a elektrické kabely byly cílem pachatele

PRAHA VENKOV-ZÁPAD – Po pachateli pátráme. Nevšimli jste si někoho podezřelého? 

Policisté z obvodního oddělení Řevnice šetří případ krádeže, které se dopustil neznámý pachatel tím, že odcizil z domu měděné trubky a elektrické kabely v celkové hodnotě 50 tisíc korun.

Podle dosavadního šetření dosud nezjištěný zloděj, v době od 23. října do 3. listopadu, překonal dvoumetrové oplocení rekonstruovaného domu v ulici Krajníkova v Dobřichovicích, kde vypáčil dveře a z vnitřních prostor odcizil dosud nezjištěné množství měděných trubek a elektrických kabelů.

Ve věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádež, za což pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí trest odnětím svobody na jeden rok až pět let.

Aby se podařilo zloděje vypátrat a následně zadržet, přivítali by policisté jakékoliv informace od svědků, kteří spatřili na výše uvedeném místě v inkriminovanou dobu podezřelou osobu. Všechny důležité poznatky mohou občané sdělit osobně na obvodní oddělení policie Řevnice, nebo mohou kontaktovat policisty na telefonním čísle 974 882 740. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
4. listopadu 2021

vytisknout  e-mailem