Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Mattoni 1/2Maraton Olomouc 2022

Olomouc - Policisté radí závodníkům a jejich fanouškům. 

V souvislosti s konáním 12. ročníku „Mattoni1/2 Maratonu Olomouc 2022“, který se uskuteční v sobotu 18. června 2022 v Olomouci, nabízíme několik cenných rad nejen sportovcům, ale také jejich fanouškům a řidičům vozidel přijíždějících do centra města.

Policisté územního odboru Olomouc připravují rozsáhlé bezpečnostní opatření, v rámci kterého budou dohlížet na bezpečnost a plynulost silničního provozu, veřejný pořádek a v neposlední řadě na klidný průběh akce. I přesto však tento závod zřejmě nezůstane bez povšimnutí nejen kapesních zlodějů. Proto zdůrazňujeme a připomínáme pár důležitých upozornění jak předejít nepříjemným situacím.

  • Neumisťujte peněženku, či mobilní telefon do zadních kapes kalhot.
  • Cenné věci mějte stále pod kontrolou.
  • Tašky nebo batohy, ve kterých máte peníze nebo cennosti, nenoste na zádech, kam nevidíte.
  • Neodkládejte zavazadla, oděvy ani nákup do vozidla, pokud se od něj vzdalujete. Nezapomínejte, že auto není trezor!

S konáním závodu se pojí i značná dopravní omezení. Řidičům doporučujeme, aby do centra pokud možno vůbec nevjížděli, řídili se dopravním značením a využívali parkovacích míst na periferii Olomouce. Bližší informace ohledně uzavírek jsou k dispozici na oficiálních webových stránkách závodu.

Organizátory je zřízena bezplatná dopravně – informační telefonní linka na čísle 800 165 102. S případnými dotazy je možné se na operátory aktuálně obrátit dnes od 9:00 do 17:00 hodin a v den závodu v sobotu 18. června od 9:00 do 22:30 hodin.

por. Bc. Petra Vaňharová
17. června 2022

vytisknout  e-mailem