Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Máš na to? – díl třetí

ZLÍNSKO: Do finále postoupili studenti Střední průmyslové školy Zlín  

Třetí kolo projektu Krajského ředitelství policie Zlínského kraje „Máš na to?“ se uskutečnilo dnes dopoledne v areálu Střední průmyslové školy Zlín. Soutěžící týmy se utkaly ve stejných disciplínách, které plnili studenti v uplynulých dvou okresních kolech. Nejlépe si tentokrát vedl domácí tým Střední průmyslové školy Zlín, který zároveň postoupil do krajského finále. To se uskuteční 18. října 2016 opět na půdě střední průmyslovky. Vítězné mužstvo soutěžilo ve složení Kamil Habanec, Tomáš Zálešák, Jan Julina, David Venený a Petr Stehlík.
Na druhém místě se umístili studenti Gymnázia a Jazykové školy s právem státní jazykové zkoušky Zlín a třetí příčku si rozdělily hned tři družstva – Střední odborná škola ochrany osob a majetku Zlín, Střední průmyslová škola polytechnická Zlín a Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Zlín.
Nejen vítěznému družstvu, ale všem zúčastněným gratulujeme k výborným sportovním výkonům. Zvláštní poděkování pak patří řediteli Střední průmyslové školy Zlín Ing. Radomíru Nedbalovi za poskytnutí prostor a zázemí potřebného k realizaci zlínského okresního kola projektu „Máš na to?“.

Máš na to? - ZlínMáš na to? - Zlín

4. října 2016, nprap. Petr Jaroš 

Odkazy do noveho okna

Máš na to-plakát krajské kolo

Máš na to-plakát krajské kolo 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem