Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Máš na to být policistou?

Jihočeský kraj - Přijď si to vyzkoušet v pátek 8. října do areálu Sportovního klubu policie. 

Stát se policistkou či policistou není jednoduché rozhodnutí, tato práce tě však zcela pohltí. A jestli ji budeš brát jako své životní poslání, nikdy se ve službě nudit nebudeš. Pokud o této možnosti uvažuješ, chceš si vyzkoušet přijímací testy k policii a prověřit svoji fyzičku, tak přijď na náborový workshop, který se koná v pátek 8. října 2021. Dozvíš se, jestli máš na to být policistou.

Jihočeští policisté zvou všechny zájemce o práci u Policie České republiky do areálu Sportovního klubu České Budějovice. Policisté opět připravili náborový workshop pod heslem „Hledáme tě! Máš na to, stát se policistkou či policistou, jen si to pojď s námi vyzkoušet!“ Co to znamená?

Personalisté a policisté jihočeského policejního ředitelství připravili s policejními instruktory pro všechny zájemce fyzické přijímací testy a také „zkrácený“ psychologický pohovor.

Velkým benefitem pro všechny je pak certifikát, který obdrží ten, kdo fyzické testy zvládne. Certifikát je platný jeden rok a ten kdo by se o práci policisty ucházel, tak bude mít jednu část přijímacích testů splněnou. Policisté z terénu také přistaví policejní vozidla a zájemci se přímo sloužících policistů můžou zeptat, co reálně policejní práce obnáší a co umí používaná technika. 

Každý, kdo bude chtít workshop navštívit, se musí předem policejním personalistům registrovat na email: krpc.workshop@pcr.cz, následně obdrží podrobnější pokyny. V areálu sportovního klubu je pak sraz v pátek 8. října 2021 v 08:30 hodin.

Leták a foto workshop:

Workshop leták.jpg

Foto (1).JPG

Foto (2).JPG

por. Ing. Štěpánka Schwarzová, krpc.pio@pcr.cz

4. října 2021

vytisknout  e-mailem