Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Market je ideální místo pro zloděje

CHOMUTOV - Nechávat věci bez dozoru se nevyplácí, Druhý výběr se nezdařil... 

Nechávat věci bez dozoru se nevyplácí
O čtyři tisíce korun se prodražilo nakupování ženě v klášterském marketu. Svou kabelku s peněženkou odložila do nákupního vozíku a vybírání zboží jí tak zaujalo, že na ni zapomněla. Zloději se to však hodilo a tak peněženku sebral a zmizel, aniž by si ho někdo všiml. Když žena zjistila, že je bez peněž, bylo již pozdě. Krádež tedy oznámila na policii.
 
Druhý výběr se již nepodařil
Platební kartu odcizil své přítelkyni 20letý mladík z Chomutova. Využil chvilky, kdy se žena věnovala dceři a z peněženky kartu odcizil Z platebního automatu pak vybral částku dva tisíce korun, které utratil. Výběr chtěl znovu opakovat, ale to se mu již nepodařilo z důvodů blokace karty. Při výslechu se k činu přiznal, bylo mu sděleno podezření ze spáchání trestného činu neoprávněné držení platební karty a byl propuštěn neboť jeho další vyšetřování bude probíhat na svobodě.
 
Domů se vracel bez navigace
Bez navigace se vracel zpět domů do Prahy muž, který přijel do Klášterce nad Ohří s nákladním vozidlem. Když vykládal zboží u místního marketu, ponechal otevřené okénko a tím mu zloděj odcizil navigaci za patnáct tisíc korun. Po pachateli pátrají místní policisté.
 
Zloděje nikdo neviděl
Radoničtí policisté pátrají po pachateli, který na objektu bývalé zemědělské usedlosti demontoval střechu jedné z budov, kdy trámy a krovy odcizil. Dále pak vnikl do druhé, obytné části domu a odtud odnesl obrazy, počítač, stůl a dveře od pece. Celková škoda se vyšplhala na 110 tisíc korun. Kromě trestného činu krádeže, šetří policisté i trestný čin porušování domovní svobody a poškozování cizí věci.
 
Z nákupu došel pěšky

 

Domů po svých se vydal muž, který přišel nakupovat do marketu v obchodní zóně Otvice.Po příjezdu své kolo odstavil do stojanu a řádně jej uzamkl. Když chtěl odejet, kolo za téměř deset tisíc korun nenašel. Krádež vyšetřuje jirkovská policie.
 
 
 
 
 
 
 

vytisknout  e-mailem