Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Manželské konflikty

ZLÍNSKO: V jednom případě došlo na facky.  

Dva manželské páry z obce nedaleko Zlína se ve středu nezávisle na sobě pohádaly a v jednom případě došlo i k fyzickému napadení.
První manželská dvojice se pohádala ve středu odpoledne. Slovní rozepři utnul několika údery otevřenou dlaní do obličeje své ženy podnapilý muž. Po incidentu nadýchal 1,25 promile alkoholu. Policisté z vizovického obvodního oddělení situaci v rodině uklidnili a spáchaný přestupek proti občanskému soužití oznámili na městský úřad příslušné obce.

Další agresivní manžel ze stejné obce skončil po hádce se svojí ženou dokonce v cele. Okolo půlnoci začal muž manželce sprostě nadávat a ta se raději zamkla v jedné z místností rodinného domu. Muž však nevychladl a snažil se k ní skrze uzamčené dveře dostat. Bouchal do nich, lomcoval s klikou a neustále rozsvěcoval světla. Vystrašená žena se bála, že by jí mohl nakonec i ublížit a zavolala si na pomoc policisty. Ti se rozhodli, že nejméně škody způsobí rozčílený muž v policejní cele. A v ní také asi dvě hodiny po půlnoci skončil.   

 

16. ledna 2013, nprap. Petr Jaroš

vytisknout  e-mailem