Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Malý lyžař skončil v nemocnici

TRUTNOVSKO - Žádáme milovníky zimních sportů o opatrnost 

Dnes odpoledne 8. 1. 2013 došlo krátce po čtrnácté hodině na jedné ze sjezdových tratí v Černém Dole ke srážce dvou nezletilých lyžařů. Přivolaná policejní hlídka na místě provedeným šetřením zjistila, že v uvedené době došlo v lyžařském areálu ke střetu pětiletého chlapce s jedenáctiletou dívkou. Pětileté dítě bylo se zraněním dolní končetiny letecky transportováno do Fakultní nemocnice v Hradci Králové. Proč a jak k uvedené nešťastné události došlo, v současné době zjišťujeme.
Policie České republiky v Trutnově tímto žádá všechny návštěvníky našich nejvyšších hor, aby na sjezdovkách dodržovali pravidla bezpečnosti a ohleduplnosti. Ne každý lyžař či snowboardista je vrcholový sportovec. Je dobré si uvědomit, že každý rok záchranáři při zimních sportech ošetří desítky zbytečných úrazů. Každý rok si však hory vybírají i daň nejvyšší - lidské životy.
Krkonošští policisté proto žádají všechny návštěvníky našich nejvyšších hor, aby se chovali odpovědně, ohleduplně a aby zbytečně neriskovali.
nprap. Bc. Udo Ertner
8. 1. 2013 v 15:25

vytisknout  e-mailem