Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Malování na fasádu se nevyplatilo

DĚČÍN - Policie zná jména sprejerů; Okraden na zastávce; Jednomu majiteli byly poničeny dvě auta  

Policie zná jména sprejerů
DĚČÍN - Dva muži ve věku 21 a 24 let mají na svědomí trestný čin sprejerství. Toho se dopustili, když v nočních hodinách pomalovali budovu školy A.E. Komerse. Na fasádě vytvořili pět žlutých obrazců různé velikosti bez rasového podtextu. Umělci tak škole způsobili škodu ve výši dvacet tisíc korun. Nepočítali ale s tím, že je policisté vypátrají. Nyní mají sděleno podezření a mohou počítat s tím, že soud jim může vyměřit trest až na jeden rok odnětí svobody.

Na autobusové zastávce přišel o mobil
DĚČÍN - Škodu přes 3.500,- Kč způsobil neznámý zloděj patnáctiletému mladíkovi z Děčína. Ten včera v odpoledních hodinách přišel o svůj mobilní telefon, a to přímo v centru Děčína na autobusové zastávce, kdy mu pachatel vytáhl telefon z kapsy bundy. Dopustil se tak trestného činu krádeže, za který lze uložit trest odnětí svobody až na dva roky.

Jednomu majiteli byly poničeny dvě auta
JÍLOVÉ - Trestného činu poškozování cizí věci se dopustil neznámý pachatel, který poškodil lak dvou osobních automobilů, které patřily jednomu majiteli. K události došlo v Jílovém, kde byla vozidla zaparkována před panelovým domem. Poškozenému byla způsobena celková škoda 15.000,- Kč. Po pachateli policie pátrá a celý případ dále šetří. Za uvedený trestný čin lze uložit trest odnětí svobody až na jeden rok.

email.: pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293

 

vytisknout  e-mailem