Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Maloval kde neměl

CHOMUTOV - Na diskotéce řádil zloděj, Krádež medu.... 

Zkrášlil most
Z trestného činu poškozování cizí věci je podezřelý 21letý muž u Údlic. Policisté zjistili, že je autorem pomalování mostní konstrukce nad silnicí I/13 v Bezručově ulici v Chomutově, kde mladík nastříkal barvou různá písmena. Jejich odstranění bude majitele stát dva tisíce korun.
Ke svému dílu se přiznal a tak byl po výslechu propuštěn.
 
Na diskotéce řádil zloděj
O svou kabelku přišly hned dvě návštěvnice jedné chomutovské diskotéky. Ženy si tašky odložily na opěradlo u židle, nevěnovaly jim dostatečnou pozornost a toho zloděj využil. Aniž by jej někdo spatřil, sebral kabelky a zmizel. Kromě peněz přišly poškozené o mobilní telefony a osobní doklady a vznikla jim tak škoda za téměř třináct tisíc korun. Po pachateli pátrají policisté.
 
Pachatel dostal chuť na sladké
V Klášterci nad Ohří přijali policisté oznámení o vloupání do objektu meziskladu v Přívozní ulici. Jak poškozený uvedl, zmizelo celkem pět kusů volně postavených barelů s lesním medem o objemu 80 kg medu v barelu. Celková škoda se vyšplhala na téměř 43 tisíc korun. Jestliže bude milovník sladkého dopaden, bude obviněn z krádeže.
 
Poškodil mu televizor
K rozmíšce v rodině vyjížděli policisté do Ervěnické ulici v Jirkově. V jednom z bytů zde vzájemné spory mezi synem a otcem vyvrcholily napadením. Syn nejprve slovně urážel svého otce, několikrát jej udeřil a pak mu ještě rozbil televizor a kliku od vstupních dveří.Protože se situace opakuje, přivolal napadený na pomoc policejní hlídku. Případ je vyšetřován jako přestupek.
 
Před jízdou požívali alkohol
Předčasně museli ukončit svou jízdu autem dva Chomutováci. Prvního, 44letého muže, zadržela hlídka poblíž hřbitova v ulici Elišky Krásnohorské. Provedená dechová zkouška  prokázala, že řidič před jízdou požíval alkoholické nápoje. Přístroj naměřil 1,66 promile alkoholu v dechu. Druhý, 31letý muž, byl kontrolován na sídlišti Březenecká. Ten dopadl podstatně hůře  neboť nadýchal 3,60 promile alkoholu v dechu. Kromě toho bylo zjištěno, že za volantem neměl co pohledávat neboť má vysloven zákaz řízení motorových vozidel a vůbec není vlastníkem řidičského oprávnění. Na oba muže čeká obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, na druhého hříšníka pak ještě i obvinění z řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění a maření výkonu úředního rozhodnutí.
 

vytisknout  e-mailem