Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Majiteli zmizel bagr s traktorem

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Pachateli hrozí až pětileté vězení. 

Ve středu 26. ledna v odpoledních hodinách jsme na linku 158 přijali oznámení o krádeži bagru a traktoru. Majitel uvedl, že stroje byly odstaveny v prostoru bývalého areálu inseminační stanice ve Starém Městě v ulici Jalubská. Ke krádeži došlo pravděpodobně v první polovině ledna.

Jedná se o kolový bagr žluté barvy nezjištěného typu s nakládací lžicí a rypadlem. Stáří stroje je asi dvacet let. Traktor je červené barvy, domácí výroby ve stylu Zetor 7011, nezjištěného označení a stáří. Oba byly neuzamčené, nepojízdné a bez registračních značek. Cena těchto strojů je vyčíslena na tři sta tisíc korun. Prozatím neznámému pachateli za trestný čin krádež hrozí až pětileté vězení.

Případem se zabývají uherskohradišťští kriminalisté. Ti žádají veřejnost o jakékoliv informace, které by mohly souviset s případem. Je možné, že si někdo všiml pohybu podezřelých vozidel nebo lidí v místě události, případně převážení těchto velkých strojů. Tyto pracovní stroje mohou být pachatelem odstavené např. v polích, vinohradech či zahradách. Jakékoliv poznatky rádi přijmeme na nejbližším policejním oddělení, případně na lince 158.

Děkujeme!

28. ledna 2022, por. Bc. Milena Šabatová

Odkazy do noveho okna

kolový bagr

kolový bagr 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem