Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Majitel lodě přišel o solární panely

LIBERECKO - Škodu ve výši 49 tisíc způsobil neznámý pachatel majiteli lodě v ulici Jizerská ve Frýdlantu. 

1
Frýdlantští policisté pátrají po neznámém pachateli, který odcizil v době od 13. do 18 dubna 2020 z částečně oploceného areálu v ulici Jizerská ve Frýdlantu ze zaparkované lodě 4 kusy fotovoltaických panelů včetně příslušenství. Při krádeži navíc poškodil hliníkovou konstrukci. Jednalo se o speciální plavidlo domácí výroby. Majiteli lodě tak vznikla škoda ve výši 49 tisíc korun. 

Policisté v dané věci zahájili šetření ke zločinu "krádeže", kterého se neznámý pachatel dopustil v době nouzového stavu v Česku, který byl vyhlášen vládou České republiky z důvodu ohrožení zdraví v souvislosti s prokázáním výskytu koronaviru. V případě dopadení hrozí pachateli trest odnětí svobody od dvou do osmi let. 

V tuto chvíli se obracíme s žádostí o spolupráci na veřejnost, zda si někdo z občanů nevšiml v inkriminované době tj. od 13. dubna 2020 12,00 hodin do 18. dubna 2020 11,00 hodin v dané ulici něčeho podezřelého. V příapdě jakýchkoliv poznatků tyto prosím předávejte policistům na bezplatnou tísňovou linku 158 nebo přímo na obvodní oddělení Frýdlant 974 473 300


20. 4. 2020
kpt. Bc. Vladimíra Šrýtrová
koordinátorka prevence KŘP Libereckého kraje

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem