Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Lupič s pistolí přepadl banku

Loupežné přepadení Komerční banky v Mnichově Hradišti vyšetřují od pátku mladoboleslavští kriminalisté.  

     Kolem půl třetí odpoledne vstoupil do pobočky banky muž, který obsluze u přepážky předložil lístek s hůlkově psaným textem „Přepadený!!! Zbaň je nabitá naval prachy jinak vás zastřelím!!!“. Hrozbu lupič umocňoval krátkou střelnou zbraní, revolverem, který měl v ruce. Pokladní mu vydala zatím přesněji nezjištěné množství bankovek českých korun a po té, co byla pachatelem ústně vyzvána „valuty“, vydala i zatím nezjištěné množství různých bankovek Euro. Lupič veškeré peníze naskládal do svého batohu tmavé barvy a z banky utekl.
     Podle dosavadního šetření je podezřelým muž ve věku asi 25 až 30 let, štíhlý až hubený, vysoký kolem 165 cm. Má krátké tmavé vlasy a hnědé oči, pod nosem slabý knír. V době přepadení měl na sobě látkovou bundu s maskáčovým vzorem tmavé barvy do pasu, na hlavě kšiltovku modré barvy, dlouhé kalhoty a sportovní boty. Policisté nevylučují, že by se mohlo jednat i o cizince.
     Policie uvítá jakékoli informace k muži podezřelému z přepadení banky v Mnichově Hradišti. Přihlásit se můžete osobně nebo telefonicky na Služby kriminální policie a vyšetřování proti bývalému kinu Fórum, telefon 974 877 426 nebo na lince 158.

vytisknout  e-mailem