Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Lupič hrozil prodavačce zbraní

ÚSTÍ NAD LABEM - Z prodejny tabáku si odnesl pár set korun. 

Ústečtí kriminalisté intenzivně pátrají po pachateli loupežného přepadení. V pátek krátce po půl čtvrté odpoledne vstoupil do prodejny na tabáku na Severní Terase maskovaný muž a pod pohrůžkou střelné zbraně po prodávající ženě požadoval vydání finanční hotovosti. Ta z obavy o svůj život vydala zhruba 1400 korun a pachatel odešel.

Vloupání do bytu
Dosud neznámý pachatel se v průběhu dne vloupal do bytu v ulici Vojanova. Z tohoto bytu následně odcizil finanční hotovost, platební katu, fotoaparát, mobilní telefon a větší množství šperků. Majiteli způsobil škodu kolem 32 tisíc korun.

Vloupání do vozidla
Dosud neznámý pachatel se na parkovišti na zadní Telnici vloupal do osobního vozidla Toyota Avensis, ze kterého následně odcizil kabelku s finanční hotovostí, doklady a platebními kartami. Svým jednáním způsobil škodu kolem 27 tisíc korun.

Opilý řidič boural
V neděli krátce po půlnoci 65letý řidič vozidla Š-Felicie na křižovatce ulic Krčínova-Jungmannova vyjel na středový ostrůvek a narazil do dopravní značky. Následně od místa nehody ujel, načež byl nedaleko zataven hlídkou Městské policie. Ti na místo přivolali dopravní policisty, kdy policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku, která byla pozitivní s výsledkem 1,61 promile. Řidič je v současné době podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 19.12.2011

vytisknout  e-mailem