Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Loupit se jim nevyplatilo

VSETÍNSKO: V pátek jsme obvinili dva muže z loupeže. 

Vsetínští kriminalisté vyšetřovali loupež, která se udála ve čtvrtek nad ránem ve Valašském Meziříčí. Během dvou dní intenzivní práce zjistili a obvinili pachatele.
 
Ve čtvrtek asi hodinu po půlnoci v centru Valašského Meziříčí přišli k jednatřicetiletému místnímu občanovi dva muži. Povalili jej na zem, drželi ho a prohledávali kapsy. Z nich mu vzali několik set korun, cigarety a zapalovač. Policisté začali ihned pátrat po možných pachatelích. Muže odpovídající popisu policisté během hodiny našli a zadrželi. V té době přišlo i druhé oznámení o krádeži peněz spícímu zákazníku v baru. Třiačtyřicetiletému muži z Valašského Meziříčí v době asi tříhodinového spánku, někdo ukradl peněženku i s třinácti a půl tisíci korunami. Popis mužů, kteří loupili a popis mužů, kteří byli v baru, se v mnohém shodoval.
 
Policisté po zjištění dalších informací a vyhodnocení mnoha dat obvinili v pátek z trestného činu loupež sedmatřicetiletého muže z Prostějovska. Jeho jednačtyřicetiletého kumpána z Valašského Meziříčí obvinili z trestného činu loupež a trestného činu krádež. Oběma mužům hrozí až deset let ve vězení.
 
 
30. září 2015, nprap. Bc. Vladislav Malcharczik

vytisknout  e-mailem