Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Loupežné přepadení ve Slaném

KLADENSKO - Pod pohrůžkou násilí požadovali po muži mobilní telefon. 

Slánští kriminalisté prošetřují případ loupežného přepadení ve Slaném, který byl oznámen dne  29.května 2016 několik minut před devatenáctou hodinou.

Téhož dne v neděli po třinácté hodině nedaleko železničního přejezdu v ulici Lacinova ve Slaném poblíž místní plovárny Na Habeši oslovili procházejícího třiceti sedmiletého muže dva mladíci. Pod pohrůžkou násilí  začali po něm požadovat jeho mobilní telefon, který právě držel v ruce. Poškozený muž se bránil a odmítl svůj telefon vydat. V tomto okamžiku došlo k potyčce  a další výhrůžce s fyzickým napadením. Následně se podařilo těmto dvěma pachatelům vytrhnout z ruky poškozeného,  jak mobilní telefon, tak i igelitovou tašku s pánskou peněženkou v hodnotě 300,- Kč. Dále se v peněžence nacházela finanční hotovost ve výši 250,-Kč a platební karta.

Jakmile se podařilo pachatelům zmocnit těchto věcí,  utekli po pěšině ve směru k místní plovárně Na Habeši.  Svým protiprávním jednáním způsobili škodu, která byla celkem vyčíslena na částku 7 150,-Kč.

Policisté nyní po podezřelých pachatelích pátrají.

 

nprap.  Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

31. května 2016

vytisknout  e-mailem