Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Loupežné přepadení v Prostějově

V Prostějově došlo včerejšího dne k loupežnému přepadení 

Dne 15.4.2010 kolem jedenácté hodiny dopoledne vešel dosud neznámý pachatel do herny na ulici Plumlovská v Prostějově. Zde přistoupil k baru, kdy po barmance (1982) požadoval rozměnění finanční hotovosti. Poté co barmanka odemkla přihrádku pokladny, pachatel k ní přistoupil. Barmanka na pachatele vytáhla pepřový sprej, kdy na to na ní pachatel namířil krátkou zbraň nezjištěné značky a typu a se slovy: „běda, jestli to použiješ“ přistoupil k přihrádce pokladny a z této odcizil plechovou pokladnu s finanční hotovostí bezmála 100.000 Kč. Pokladnu pachatel uschoval do tašky a z herny odešel blíže neurčeným směrem. Ke zranění osob, ani použití zbraně nedošlo. Pachateli za trestný čin loupeže hrozí trest odnětí svobody na dvě léta až deset let.


 

Popis pachatele:

muž, výška 170 cm, oblečen v modré riflové bundě a tmavých kalhotách, na sobě měl dioptrické brýle a kšiltovku, hovořil plynně česky, bez přízvuku, ani dialektu.


 

Tímto žádáme občany, kteří by mohli přispět k objasnění dané skutečnosti a odhalení pachatele tohoto trestného činu, nechť se obrátí na nejbližší služebnu PČR nebo telefonicky volají na linku 158.

prap. Bc. Petr Weisgärber
 

 

 

vytisknout  e-mailem