Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Loupežné přepadení řidiče

TEPLICE - Přepadení sexu chtivého cizince; Prokazovala se falešnou „občankou“... 

Přepadení sexu chtivého cizince
     Kriminalisté prošetřují případ loupežného přepadení, které nahlásil na policii řidič maďarské dodávky. V Teplicích jej na benzínové čerpací stanici oslovila neznámá žena, která mu nabízela sexuální služby. Prostitutka nasedla k řidiči do vozidla a odjeli na okraj města. Tady ho po chvíli přepadli dva maskovaní muži, kteří měli být ozbrojeni pistolí a nožem. Pod pohrůžkou násilí se poté zmocnili peněženky poškozeného s finanční hotovostí a klíčů od vozidla. Celková škoda přesáhla 20 tisíc korun, pachatelům hrozí v případě dopadení trest odnětí svobody na dvě léta až deset let.
 
Prokazovala se falešnou „občankou“
     Sdělení podezření z přečinu padělání a pozměnění veřejné listiny sdělili policisté 30leté ženě z Ústí nad Labem. Při kontrole se v Teplicích policistům prokázala občanským průkazem, který byl viditelně pozměněn. Provedenou lustrací hlídka zjistila, že se jedná o falsifikát dokladu, kterým žena úmyslně prokázala svou totožnost, ačkoliv věděla, že se jedná o padělek. Podvodnici hrozí v případě odsouzení až tři roky ve vězení.
 
Zmizely měděné trubky
     Měděné trubky od topení odcizil neznámý pachatel v Teplicích. Během noci vnikl do rekonstruovaného objektu v Řetenicích, kde přeštípal a následně odcizil trubky v hodnotě 15 tisíc korun. Policisté případ prošetřují jako přečin krádeže, za který hrozí pachateli v případě dopadení až dva roky za mřížemi.
 
Vloupání do tří chatek
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Pňovičkách u Bíliny vloupal do zahradních chatek. V zahrádkářské kolonii pachatel vykradl celkem 3 objekty, moc si toho ale neodnesl. Zatím byla nahlášena jen krádež jednoho páru značkové obuvi, škodu majitelé chatek vyčíslili na dva tisíce korun. Případ je vyšetřován jako přečin krádeže.
 
 
 
Teplice, 26. 11. 2010, nprap. Daniel Vítek
tiskový mluvčí PČR ÚO Teplice
tel. č. 974 439 208
email: pistp@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem