Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Loupežné přepadení herna-baru

České Budějovice – Dnes, dvacet minut po jedné hodině ranní, došlo v Otakarově ulici v krajském městě k loupežnému přepadení herny 

V uvedené době vstoupili do herny dva neznámí pachatelé, 180 cm vysocí, štíhlí, blíže nezjištěného věku, maskovaní tmavými kapucami přes obličej, kdy bezprostředně poté nastříkali barmanovi do očí slzný sprej a uhodili jej půllitrem do hlavy. Následně odcizili tržbu ve výši cca 13.000 korun a z herny prchli neznámo kam. Na místo byly po přijetí oznámení vyslány hlídky polcistů z oddělení hlídkové služby, výjezdová skupina Služby kriminální policie a vyšetřování a psovod se služebním psem, kteří provedli šetření na místě činu a v jeho bezprostředním okolí.
V důsledku fyzického útoku utrpěl přepadený barman povrchové poranění vlasové části hlavy. Z důvodů podezření na otřes mozku byl následně po ošetření v českobudějovické nemocnici hospitalizován na pozorování.
Jakékoliv informace, které by mohly přispět k objasnění tohoto násilného trestného činu, přivítají policisté na bezplatné lince 158.

vytisknout  e-mailem