Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Loupežné přepadení benzinové čerpací stanice

Čerpadlář hodil po pachateli plastový kanystr, ten se zalekl a utekl.  

Dnes okolo půl jedné v noci došlo k loupežnému přepadení obsluhy benzinové čerpací stanice ONO na Hadrovci. Nemaskovaný neznámý muž vstoupil do objektu prodejny, kde namířil na obsluhu  blíže nezjištěnou zbraň, pravděpodobně pistoli a obsluze nevýrazným hlasem česky bez přízvuku  sdělil  „To je přepadení“. Poté na obsluhu vystříkl  blíže  nezjištěnou látku z malého spreje. Ta však neměla  na obsluhu žádný účinek. Čerpadlář po pachateli  hodil plastový kanystr od  tekutého mýdla. Pachatel se zalekl a z prodejny uprchl směrem na obec Babylon, aniž by něco odcizil. K použití střelné zbraně nedošlo. Při incidentu nebyl nikdo zraněn.

Pachatel byl asi 175 cm vysoký, ve  věku 30-40 let, hubený, s propadlými vyholenými  tvářemi. Oblečen byl do modrých riflí, tmavé  šusťákové bundy, na hlavě měl tmavou  čepici s kšiltem a pod  ní pravděpodobně paruku černé barvy s červenými proužky.

Policie žádá občany, kteří by mohli k uvedenému případu podat jakékoliv svědectví, aby tak učinili na linku tísňového volání 158 nebo na telefonní číslo 974 331 650.

nprap. Vladislava Čejková

 

 

vytisknout  e-mailem