Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Loupežné přepadení benzínky

ÚSTÍ NAD LABEM - Včera kolem šesté hodiny večer došlo k loupežnému přepadení benzínové čerpací stanice. 

Ústečtí kriminalisté pátrají po pachateli loupežného přepadení benzínky v ulici Klíšská. Pachatel dne 26.12. kolem šesté hodiny večer, maskován čepicí a černými brýlemi, vstoupil do prodejny, kde pod pohrůžkou střelné zbraně žádal po obsluze vydání finanční hotovosti. Ta z obavy o svůj život pachateli peníze vydala a on následně utekl. Dle popisu se jednalo o muže kolem 25-30 let, vysokého zhruba 180 cm, hubené postavy, bílé pleti a pohublého obličeje . Oblečen byl do tmavého sportovního oblečení.

Okradena den před Vánocemi
Dosud neznámý pachatel využil předvánoční nákupní horečky a v hypermarketu v Trmicích okradl nakupující ženu. Využil její nepozornosti a z nákupního košíku jí odcizil kabelku. Poškozená tak přišla o mobilní telefon, herní konzoli PSP, klíče, doklady a finanční hotovost. Škoda, kterou jí zloděj způsobil se pohybuje kolem 15 tisíc korun.

Vloupání do garáže
Ústečtí policisté šetří případ vloupání do garáže v ulici Balbínova, kdy neznámý pachatel v průběhu zhruba tří dnů z této garáže odcizil dva snowboardy a několika páry bot, tenisové rakety s dalšími tenisovými potřebami, badmintonové rakety a oblečení na lyžování. Majiteli tak vznikla škoda kolem 77 tisíc korun.

Z vozidla zmizela kola
Střekovští policisté šetří případ krádeže kol ze zaparkovaného vozidla Audi A3 v ulici Tolstého. Z vozidla během noci z 25.-26.12. zmizela všechna čtyři kola  zn. Dunlop se zimními pneumatikami. Majiteli tak vznikla škoda kolem 45 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 27.12.2011
 

vytisknout  e-mailem