Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Loupežné přepadení banky

Krátce před pátou hodinou odpolední včerejšího dne došlo v Soběslavi na náměstí Republiky k loupežnému přepadení pobočky KB 

           Pachatel se násilím zmocnil peněz na přepážce a uložil je do připravené igelitové tašky. Po jeho odchodu banky došlo k aktivizaci bezpečnostního systému, který bankovky znehodnotil. Pachatel se v té době nacházel v Bezděkově ulici, kdy tašku odhodil na zem a utekl.
            Dle popisu svědků události by pachatelem měl být muž blíže neurčeného mladšího věku, asi 170 cm vysoké postavy. Oblečen byl do zimní péřové bundy světle béžové barvy s výrazným podélným pruhem oranžové barvy na zádech a na rukávech a do černých sportovních kalhot.  Přes hlavu měl přetaženu kapuci, obličej měl maskován šálou či šátkem, který kryl nos a ústa a na očích velké tmavé brýle. Na igelitové tašce, do které uložil peníze, bylo firemní označení obchodního řetězce Lidl.

            Žádáme tímto občany, kteří se v době kolem páté hodiny odpolední nacházeli v okolí pobočky KB na náměstí Republiky a v Bezděkově ulici a mohli si všimnout tohoto muže, případně ho poznat, aby se se svým svědectvím obrátili na policisty místního obvodního oddělení, táborské kriminalisty či na linku 974238111, případně linku 158. Děkujeme.  

vytisknout  e-mailem