Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Loupežné přepadení

Přerov - na prodávající vytáhl nůž  

Dne  22.3.2011 kolem 9:00 hodin neznámý pachatel vstoupil do prodejny květin na ulici 9. května v Přerově. Na prodávající vytáhl nůž, přes prodejní pult jím prodavačku ohrožoval a požadoval po ní vydání finanční hotovosti. Dostal se až za prodejní pult, opětovně po prodavačce požadoval vydání finanční hotovosti a vyhrožoval jí, že jí ublíží. Poškožená žena (1988) mu z obavy o svůj život vydala finanční hotovost ve výši cca 1 000 Kč. Neznámý pachatel peníze vzal, uschoval je do kapsy a z prodejny utekl neznámo kam. Ke zranění osob nedošlo. Policisté případ šetří pro zločin loupež, za který pachateli, v případě jeho dopadení, hrozí trest odnětí svobody na 2 roky až 10 let.  Policisté na případu intenzivně pracují.
 
 
Popis pachatele: jednalo se o muže ve věku 16 - 20 let, vysokého 165 - 170 cm, štíhlé postavy. Oblečen byl do mikiny maskáčového vzoru šedo-bílé-černomodré barvy.  
 
Policie žádá případné svědky, kteří by mohli uvést jakékoliv informace, vedoucí k objasnění případu, nechť se obrátí na kteroukoliv policejní služebnu nebo na linku 158. Děkujeme.

23.3.2011

por. Mgr. Irena Urbánková

identikit 22.3.

vytisknout  e-mailem