Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Loupežné přepadení

České Budějovice – Tři neznámí agresoři fyzicky napadli mladíka a okradli jej  

Uplynulou sobotu, 26.12.2009, třicet minut po osmé hodině večer, došlo v Žižkově ulici v Českých Budějovicích, u bočního vchodu do OD Mercury, k loupežnému přepadení. Uvedenými místy právě procházel 15letý mladík.
Tři neznámí agresoři snědší pleti, ve věku kolem 15 – 17 let, k mladíkovi přistoupili a začali jej bezdůvodně fyzicky napadat údery do oblasti zad a obličeje. Poté, co poškozený upadl na zem, mu vytrhli z ruky peněženku s uloženou finanční hotovostí ve výši 1.200 korun a osobními doklady. Agresoři i s odcizenými penězi následně z místa činu prchli neznámo kam. V důsledku fyzického útoku utrpěl poškozený zranění, jenž si vyžádalo lékařské ošetření s následnou hospitalizací v českobudějovické nemocnici.
Českobudějovičtí kriminalisté v souvislosti s uvedeným loupežným přepadením žádají širokou veřejnost o pomoc při pátrání po možných pachatelích.
Možná někdo v inkriminované době místy, kde k loupeži uplynulou sobotu došlo, procházel či projížděl a mohl pachatele spatřit před přepadením či po něm. Jakékoliv poznatky k případu je možné oznámit na lince 158 . Za poskytnuté informace děkujeme.

nprap. Regina Tupá   piscb@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem