Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Loupežné přepadení

MLADOBOLESLAVSKO – Kriminalisté žádají veřejnost o pomoc. 

V pondělí 1. února tohoto roku došlo krátce po devatenácté hodině odpoledne k loupežnému přepadení na parkovišti před obchodním domem v ulici U Stadionu v Mladé Boleslavi.

 
Zatím neznámý pachatel přistoupil k devětadvacetiletému muži, který právě skládal nakoupené zboží do bílého nákladního vozidla Mercedes Sprinter. Agresor na muže zaútočil údery a kopy a z ramene mu strhl tašku s osobními doklady, platebními kartami a finanční hotovostí ve výši 20tisíc korun a z místa utekl.

Hledaný muž měl černé kalhoty, tmavě modrou zimní bundu a na nohou černé boty. Na hlavě měl zimní černou čepici s bílým nápisem. Přes obličej měl jednorázovou roušku světle modré barvy.

Žádáme občany, kteří muže na fotografii, či kamerovém záznamu poznají, aby se mladoboleslavským kriminalistům ozvali na telefonní číslo 725 885 689, případně se přihlásili na kterékoliv služebně, nebo využili linku 158.

Za poskytnuté informace děkujeme.

Dodatek: Pátrání již není aktuální. Děkujeme médiím za spolupráci a pomoc formou výzvy veřejnosti. Občanům děkujeme za sdílení informací, podněty a všímavost.

por. Bc. Lucie Nováková
tisková mluvčí
P ČR Mladá Boleslav
11. února 2021


 

vytisknout  e-mailem