Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Loupežné přepadení

Český Krumlov - V noci na dnešek, tj. na úterý 19. května 2009 ohlásila obsluha baru na Kaplicku na linku 158 loupežné přepadení. (Hlasová schránka 974 232 116) 

Neznámý muž vstoupil kolem druhé hodiny ranní do baru v Kaplici. Na obličeji měl šátek a po obsluze baru, pod pohrůžkou střelné zbraně, vymohl vydání peněženky, tzv. kasírtašky s hotovostí. Poté z baru utekl pravděpodobně směrem na kaplické náměstí.

Pachatel je asi 25letý, 170 cm až 175 cm vysoký, štíhlé postavy. Oblečený byl do tmavých tepláků, tmavě modré mikiny s kapucou, kterou měl v době přepadení na hlavě, dále měl nasazenou kšiltovku tmavé barvy a již zmíněný šátek přes obličej byl bíločerné barvy se střapci. Mluví plynule česky, bez přízvuku. Zbraň, kterou obsluhu baru ohrožoval, měla stříbrnou barvu a byla asi 15cm dlouhá. Pachatel ji naštěstí nepoužil, a tak nedošlo k žádnému zranění.

Po ohlášení vyrazili policisté, kriminalisté, technik a psovod se služebním psem na místo činu a po pachateli začali ihned intenzivně pátrat.

Pokud by některý z občanů měl k tomuto pachateli či k případu jakékoliv informace, sdělte je, prosím, na linku 158, na nejbližší policejní služebnu či v pracovní době na tel. čísla 974 232 319/329. Za pomoc policisté předem děkují. 

 

por. Bc. Michaela Hončíková (pcrckpis@mvcr.cz)

vytisknout  e-mailem