Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Loupežné přepadení

České Budějovice – Dnešního dne, 09.03. 2009, patnáct minut po druhé hodině ranní, došlo na sídlišti Šumava, v Sokolské ulici v Českých Budějovicích, v herna-baru naproti restauraci Jiskra, k loupežnému přepadení.  

Dnešního dne, 09.03. 2009, patnáct minut po druhé hodině ranní, došlo na sídlišti Šumava v Sokolské ulici v Českých Budějovicích, v herna-baru naproti restauraci Jiskra, k loupežnému přepadení. V uvedené době vstoupili do herna-baru tři dosud nezjištění pachatelé snědší pleti a pod pohrůžkou užití fyzického násilí se slovy : „ Dej nám peníze, nebo dostaneš pěstí „ si na obsluhující barmance vymohli vydání finanční hotovost ve výši 10.000 korun. Ke zranění nedošlo. 

Z výpovědi přepadené barmanky vyplynulo, že pachatelé byli tři neznámí muži snědší pleti ve věku cca 20 – 25 let, oblečeni do tmavých zimních bund, kdy jeden z pachatelů měl mít na hlavě světlou kšiltovku. Bližší popis pachatelů není znám.
Českobudějovičtí kriminalisté, kteří případ tohoto loupežného přepadení dokumentují a šetří, nyní po možných pachatelích intenzivně pátrají.


vytisknout  e-mailem