Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Loupežné přepadení

Jindřichův Hradec - Včera okolo patnácté hodiny došlo v jindřichohradeckém parku k dvěma přepadením. (Hlasová schránka 974 233 116) 

Neznámý pachatel se dne 10. června 2009 v 14:50 hodin v prostoru parku mezi Gymnáziem a Okresním soudem v Jindřichově Hradci za užití násilí zmocnil plátěné kabelky ve které se nacházela finanční hotovost ve výši 55 korun, mobilní telefon značky SONY ERICSSON a dvě plastikové kartičky. Tuto kabelku měl poškozený na krku.
Dále se  pachatel téhož dne opět v prostoru parku v 15:15 hodin za užití násilí zmocnil mobilního telefonu značky NOKIA a to způsobem, že poškozeného zezadu uchopil  za krk  a ten mu pod pohrůžkou bezprostředního násilí mobilní telefon vydal. Poté pachatel poškozenému sdělil ať z místa uteče a neohlíží se, nebo jej uškrtí.  Způsobená škoda činí 6.100 korun.

Popis pachatele : muž, zdánlivé stáří 15-16 let, výška do 170 cm, snědé pleti, na obou uších měl kulaté placaté náušnice z bílého kovu, oblečení - zelená mikina, kšiltovka nezjištěné barvy, černé skaete boty

Policie žádá případné svědky těchto přepadení, nebo osoby, které by mohly sdělit informace vedoucí k dopadení pachatele aby své poznatky neprodleně zavolaly na linku 158.
 

 

 


 

vytisknout  e-mailem