Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Loupežná vražda

Kriminalisté z 1. oddělení pracují na objasnění případu úkladné vraždy. Rodina zavražděného vypsala odměnu 1 milion korun. 

Kriminalisté z pražské mordparty žádají o pomoc veřejnost, a to v souvislosti s prověřováním případu úkladné loupežné vraždy, která se stala v sobotu 21. 12. 2019 v Praze 5 – Stodůlkách, kde dosud neznámý pachatel zavraždil jednapadesátiletého muže ruské národnosti v místě jeho bydliště. Následně mu odcizil několik cenných věcí v podobě prstenů, přívěsků a dýk, přičemž vypátrání těchto konkrétních věcí by mohlo být důležitým pojítkem ke ztotožnění a následnému zadržení pachatele tohoto činu.

V rámci práce na případu kriminalisté prověřovali konkrétní stopu, která se však v minulých dnech nepotvrdila a proto se nyní obracíme na veřejnost s žádostí o pomoc. Jestli někdo poznává nebo někde viděl věci na fotografiích, prosíme, ať se ozve na linku 158 nebo na číslo 731 553 125. Stejně tak, ať se ozve každý, kdo pozná muže na záběrech, který krátce po činu zneužil platební kartu zavražděného.

Rodina zavražděného muže vypsala odměnu 1 milion korun za informace, které povedou k dopadení pachatele.

kpt. Jan Daněk – 1. 6. 2021

vytisknout  e-mailem