Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Loupežná přepadení BČS

Kladenští policisté prošetřují dva případy loupežných přepadení u BČS  

     K loupežnému přepadení benzinové čerpací stanice Cobalt došlo v Kladně v ulici Smečenská dne 6. ledna 2012 po 9. hodině. Dosud neznámý  pachatel pod pohrůžkou krátké střelné zbraně odcizil finanční hotovost několik desítek tisíc korun, které mu obsluha vydala. V průběhu přepadení ke zranění osob nedošlo a ani k použití zbraně.  Policie případ šetří jako podezření z trestného činu loupeže.     

     Před 12. hodinou dne 8. ledna 2012 neznámý pachatel pod pohrůžkou krátké střelné zbraně požadoval od obsluhy BČS v obci Buštěhrad v ulici Hřebečská finanční hotovost. Z místa činu odcizil několik druhů dálničních známek a finanční hotovost a následně utekl. Při loupežném přepadení nedošlo k žádnému zranění a zbraň nebyla použita.  Svým jednáním způsobil škodu ve výši necelých 22 000,-Kč. Případ je na samém začátku šetření a policisté po pachateli intenzivně pátrají.

Popis pachatele - věk kolem 40 let, výška cca 180 cm, mohutnější postava, zateplený kabát barvy khaki, černý pletený kulich.

Zda se v obou případech loupežného přepadení jedná o téhož pachatele je v tuto chvíli předmětem šetření a policisté tuto verzi prošetřují. Policie žádá občany, kteří v uvedenou dobu se nacházeli v blízkosti přepadených BČS a povšimli si pohybu osoby tohoto popisu nebo nějakého podezřelého jednání, aby poskytli informace na linku 158.

 

9.ledna 2012

nprap. Jana Šteinerová
 

    

vytisknout  e-mailem