Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Loupeže

KARLOVY VARY- Jáchymov, K.Vary  

Pachatelé loupežného přepadení v Jáchymově byli velmi rychle dopadeni. Na policejní služebnu oznámil mladý muž, že byl přepaden dvěma neznámý muži před svým bytem.
Podle sdělení měl jeden z pachatelů zaútočit na poškozeného. Měl ho udeřitněkolikrát pěstí do obličeje a pod pohrůžkou dalšího násilí přinutit k otevření bytu.Z obavy dalšího násilí napadený muž svůj byt otevřel. Zatímco ho jeden z pachatelů stále bil pěstí do obličeje, druhý prohledával byt a požadoval vydání peněz. Když poškozený ze strachu z dalšího násilí vydal dva tisíce korun, jeden z pachatelů ho ještě prohledal, zda nemá u sebe víc peněz. Když žádné peníze nenašel, začal poškozenému vyhrožovat, že si pro další přijdou večer a jestli to nahlásí na policii, že s ním bude ještě hůř. Napadený muž utrpěl zranění nosu, čelisti a hlavy, proto vyhledal lékařské ošetření a celou událost nahlásil na policii. Během jednoho dne policisté vypátrali pachatele a umístili je do policejní cely.
Obvinění mužiz Karlových Varů a Chebu jsou trestně stíháni pro zvlášť závažný zločin Loupeže, přečin Vydírání a přečin Porušování domovní svobody.
 
Karlovarští policisté pátrají po pachateli loupeže, ke které došlo včera 29.12.2011
kolem třetí hodiny ranní na čerpací stanici v Dolních Drahovicích, Stará Kysibelská. Dosud neznámý pachatel po obsluze žádal vydání peněz, přitom ženu ohrožoval loveckým nožem. Když  žádné peníze nedostal, odešel.
Policisté žádají veřejnost o pomoc.
 
 por.PhDr.Papežová Zdeňka
30.12.2011

vytisknout  e-mailem