Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Loupež v trafice v Ústí n/Orlicí

pomozte policistům dopadnout pachatele 

 

Orlickoústecko - Dne 21. srpna 2008 po poledni přijali policisté oznámení o loupežném přepadení, ke kterému mělo dojít v trafice na ul. Třebovská čp. 146, v Ústí nad Orlicí – část Hylváty. Šetřením bylo zjištěno, že okolo13:55 přišel do trafiky dosud neznámý mladík, který si nejprve zakoupil žvýkačky, přičemž poté obešel prodejní pult. Odstrčil prodavačku do zadní části trafiky a namířil na poškozenou nůž černé barvy s 15cm čepelí, který držel v pravé ruce. Poté odcizil z pokladní zásuvky tržbu v papírových bankovkách a z místa činu odešel.

V době přepadení měl pachatel na levém rameni černý sportovní batoh, do kterého si uschoval odcizené peníze. Mělo se jednat o batoh o velikosti cca 50cm na výšku, v přední části s podélnou úzkou kapsou modré barvy. Batoh byl výrazně onošený, delší dobu nepraný. K popisu pachatele bylo zjištěno, že se jednalo o mladíka stáří přibližně 20-25 let, hubené postavy, výšky přibližně 175 cm, hubeného obličeje. Oblečení: na hlavě měl zimní, pletenou čepici s kšiltem černé barvy, z tohoto důvodu mu nebyly vidět vlasy a na očích měl sluneční brýle kulatého tvaru. Dále byl oblečen do černé mikiny.

Zvláštní poznatek: špinavé a zašlé ruce /špína i za nehty, mastné/. Mladík mluvil plynule česky, bez jakéhokoli přízvuku.


Policisté žádají občany, kteří by mohli k případu podat jakékoliv informace, aby kontaktovali Policii ČR na bezplatné lince 158.

vytisknout  e-mailem