Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Loupež v baru se zbraní

Přerov - neznámý pachatel zaútočil na barmanku a chtěl peníze 

Dnes ráno (15.7.2011) ve 3:35 hod. vešel do Alfa baru na ulici Za Mlýnem neznámý pachatel. Ihned po vstupu namířil střelnou zbraň na barmanku, která seděla za pultem a počítala tržbu. Přistoupil k poškozené a řekl jí, ať mu dá prachy. Vystrašená žena otevřela šuplík s penězi, ze kterého si pachatel vzal číšnický flek s částkou cca 5 000 Kč a chtěl po ní i peníze určené na vyplácení výher z automatů. Barmanka mu sdělila, že všechny peníze jsou v šuplíku. Muž do ní žduchnul a přikázal jí, ať jde před barový pult a lehne si na zem a neustále na ni stále mířil pistolí. Poškozená uposlechla a pachatel z místa odešel. Policisté případ šetří pro zločin loupež, za který pachateli v případě dopadení hrozí až 10letý pobyt za mřížemi. (foto v příloze, CD nosič se záznamem přepadení je k dispozici)
Popis pachatele: muž štíhlé cca 175 cm vysoké postavy, na sobě měl šedé dlouhé kalhoty tzv. kapsáče, mikinu s kapucí tm. modré nebo černé barvy, přes ústa měl černobílý šátek tzv. palestina a na očích sportovní černé sluneční brýle, v ruce měl krátkou černou zbraň u ústí ošoupanou.
Policie žádá o spolupráci případné svědky, kteří se v inkriminované době pohybovali v blízkosti baru a mohli by poskytnout jakékoliv informace k osobě nebezpečného pachatele, které by vedly k jeho odhalení, aby kontaktovali kteroukoliv policejní služebnu nebo informace oznámily na bezplatnou linku 158. Děkujeme za spolupráci.

nprap. Mgr. Miluše Zajícová
15.7.2011

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem